ZADNJE OBAVIJESTI
 

Obavijesti - vodovod BjelovarOBAVIJEST KORISNICIMA USLUGA KOJI STANUJU U OBITELJSKIM KUĆAMA NA PODRUČJU OSAM OPĆINA

Obavijesti - Komunalac Bjelovar

 

Korisni linkovi

 
 

 

( KAPELA, NOVA RAČA, ROVIŠĆE, SEVERIN, ŠANDROVAC, VELIKA PISANICA, VELIKO TROJSTVO I ZRINSKI TOPOLOVAC )
 

Poštovani!

Uredbom o gospodarenju komunalnim otpadom NN 50/17, uvodi se poticajna naknada za smanjenje količine miješanog komunalnog otpada (MKO). Jedinična naknada za smanjenje količine MKO iznosi za 2017. godinu 100,00 kn/t odloženog MKO. Granična količina MKO JLS za 2017. godinu iznosi 80% od ukupno proizvedene količine MKO u 2015. godini.

Drugim riječima to znači da moramo u 2017. godini smanjiti količinu odloženog MKO za 20%, u odnosu na odloženu količinu iz 2015. godine.

Pozivamo Vas da smanjite količinu MKO, na način da odlažete reciklabilni otpad, odvojeno prikupljeni papir i plastiku u spremnike za odvojeno prikupljanje na javnim površinama.

Također molimo da u zelene posude ne odlažete travu, lišće, ostatke voća i povrća i ostali biorazgradivi otpad, koji možete kompostirati na vlastitoj okućnici.

Iskoristimo preostali dio godine za promjenu svojih navika i smanjimo količinu MKO koji završava na odlagalištu.

Pokažimo građansku zrelost i odgovornost svojim vlastitim primjerom i utječimo na svoje susjede.

Zahvaljujemo se svima onima koji će zajedno s nama doprinijeti da na području Vaše općine smanjimo količinu MKO, prikupljajući odvojeno korisne sirovine.

Za eventualne dodatne informacije izvolite nas kontaktirati: telefon: 622-100, faks: 622-122, e-mail: komunalac@komunalac-bj.hr  i www.komunalac-bj.hr

Srdačan pozdrav!

VAŠ KOMUNALAC D.O.O. BJELOVAR