ZADNJE OBAVIJESTI
 

Obavijesti - vodovod BjelovarOBAVIJEST O ODVOZU KOMUNALNOG OTPADA U VRIJEME KOLOVOŠKIH PRAZNIKA 2020. GODINE

Obavijesti - Komunalac Bjelovar

 

Korisni linkovi

 
 

 

Poštovani korisnici naših usluga, raspored odvoza komunalnog otpada, već ste dobili putem obavijesti na računima i letka dostavljenog na kućnu adresu.

Kako bi se izbjegle moguće nedoumice i nesporazumi još jednom koristimo prigodu da Vas podsjetimo o rasporedu odvoza komunalnog otpada u vrijeme kolovoških praznika.

KORISNICIMA NA PODRUČJU GRADA BJELOVARA OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI SRIJEDOM, OTPAD SE NEĆE ODVOZITI NA DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI 05.08.2020. IZVANREDNI ODVOZ BITI ĆE U SUBOTU 08.08.2020. GODINE.

KORISNICIMA NA PODRUČJU OPĆINE VELIKO TROJSTVO OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI SRIJEDOM, OTPAD SE NEĆE ODVOZITI NA DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI 05.08.2020. GODINE, VEĆ U TERMINU REDOVITOG ODVOZA U SRIJEDU 12.08.2020. GODINE.

Vaš Komunalac d.o.o. Bjelovar

 

KORISNICIMA NA PODRUČJU GRADA BJELOVARA OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI SRIJEDOM

Komunalac d.o.o Bjelovar

  www.komunalac-bj.hr

OBAVIJEST
 

POŠTOVANI KORISNICI USLUGE ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA NA PODRUČJU GRADA BJELOVARA, OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI SRIJEDOM, DUŽNI SMO VAS PODSJETITI DA SE OTPAD NEĆE ODVOZITI NA DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI 05.08.2020. IZVANREDNI ODVOZ BITI ĆE U SUBOTU 08.08.2020. GODINE.

 

KORISNICIMA NA PODRUČJU OPĆINE VELIKO TROJSTVO OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI SRIJEDOM

Komunalac d.o.o Bjelovar

  www.komunalac-bj.hr

OBAVIJEST
 

POŠTOVANI KORISNICI USLUGE ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA NA PODRUČJU NA PODRUČJU OPĆINE VELIKO TROJSTVO OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI SRIJEDOM, DUŽNI SMO VAS PODSJETITI DA SE OTPAD NEĆE ODVOZITI NA DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI 05.08.2020. GODINE, VEĆ U TERMINU REDOVITOG ODVOZA U SRIJEDU 12.08.2020. GODINE.