ZADNJE OBAVIJESTI
BN-50-2022/K Izrada okvira za grobnice za daljnju prodaju  BN-49-2022/K Osobno vozilo  JAVNI NATJEČAJ ZA IZBOR KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA UPRAVE TRGOVAČKOG DRUŠTVA KOMUNALAC d.o.o.  RASPORED PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA  BN-48-2022/K Izrada okvira za grobnice za daljnju prodaju  BN-35-2022/K Zaštitna i radna obuća  PREDSTAVNIKU SUVLASNIKA, OVLAŠTENOM PREDSTAVNIKU STAMBENE ZGRADE,  POPUNJAVANJE ANKETNOG UPITNIKA ZA PODJELU SPREMNIKA ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE PAPIRA I PLASTIKE-TRAŽI SE  POSTAVLJENI SPREMNICI ZA SAKUPLJANJE OTPADNOG JESTIVOG ULJA IZ KUĆANSTVA  OBAVIJEST O ODVOZU KOMUNALNOG OTPADA U VRIJEME KOLOVOŠKIH BLAGDANA I PRAZNIKA 2022. GODINE  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Nova Rača  Cjenik javne usluge sakupljanja komunalnog otpada  Očitovanje i suglasnost na Prijedlog cjenika javne usluge sakupljanja komunalnog otpada  RASPORED PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA  RASPORED PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA  BN-19-2022/K Nabava prirodnog plina  BN-45-2022/K Auto gume za vozila  OBAVIJEST O ODVOZU KOMUNALNOG OTPADA U VRIJEME USKRSNIH BLAGDANA  BN-36-2022/K Izrada lauf graba  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Severin  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Velika Pisanica  
 

ParkingRadno vrijeme i način naplate parkiranja

Parkiranje

 

Korisni linkovi

 
 

Na temelju Odluke o parkiralištima u Gradu Bjelovaru na kojima je uvedena naplata parkiranja (Službeni glasnik Grada Bjelovara br.: 1/2014) Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja na parkiralištima pod naplatom i javnoj garaži (Službeni glasnik Grada Bjelovara br.: 3/2014) Komunalac d.o.o. obavlja poslove naplate parkiranja.

NAČIN NAPLATE PARKIRANJA

Naplata parkiranja u Gradu Bjelovaru obavlja radnim danima od 7:00 do 19:00 sati, subotom od 7:00 do 14 sati. Nedjeljom i blagdanima ne vrši se naplata parkiranja. Vrijeme parkiranja nije ograničeno.

Parkirališna mjesta podijeljena su u dvije zone. U I zoni označena su plavim, a u II zoni bijelim oznakama parkirališnog mjesta na kolniku.

Parkirne karte na parkiralištima mogu se kupiti na parkirnim automatima (plaćaju se gotovinom, isključivo kovanicama) ili mobilnim GSM uređajima (mobitelima) putem sustava SMS poruka poznatijeg kao m-parking. Na svakom parkirnom automatu istaknute su upute o načinu plaćanja gotovinom, kao i uputa o načinu plaćanja mobitelom te odgovarajući m-parking broj za pripadajuću zonu parkiranja.

 

m-parking brojevi po parkirnim zonama

PARKIRNA ZONA I SMS 708431
PARKIRNA ZONA II SMS 708432

Napomena: nije moguće plaćanje usluge parkiranja novcem (gotovinom) izravno kontrolorima naplate parkiranja.

 

Mjesečne i godišnje karte mogu se kupiti na blagajnama Komunalca d.o.o uz predočenje prometne dozvole, a za povlaštene dozvole potrebno je predočiti i osobnu iskaznicu, odnosno rješenje o registraciji tvrtke ili obrtnicu.

Blagajne se nalaze na lokacijama:

Ferde Livadića 14a - radno vrijeme: pon. - pet. od 7:00 do 18:00 i subotom od 8:00 do 13:00

Ulica Ivše Lebovića (na tržnici) - radno vrijeme: pon. - pet. od 7:00 do 14:00

Vlasniku vozila, koje se zatekne bez parkirne karte, izdat će se račun koji sadržava trošak izdavanja računa od 15,00 kn, te cijenu parkiranja od trenutka kada je vozilo uočeno do kraja radnog vremena parkirališta tog dana. Ukoliko se račun plati na blagajnama Komunalca d.o.o. istog dana prije isteka radnog vremena parkirališta bit će obračunato stvarno vrijeme parkiranja.

Cjenik parkiranja

 
 
LokacijeLokacije