Održavanje zelenih javnih površina

OBAVIJEST

Poštovani,

Ovim putem obavještavamo građane grada Bjelovara da Komunalac d.o.o. počinje s tretiranjem korova koji je, unatoč adekvatnoj primjeni mehaničkih mjera suzbijanja, preuzeo cvjetne gredice na području grada. Tretiranje će se obavljati sredstvom koje je registrirano u Republici Hrvatskoj i ima dozvolu za primjenu na javnim površinama, te nije štetno ni za ljude ni za životinje.

Nalazimo se u periodu godine kada na cvjetnim gredicama nije ništa zasađeno, a korovi su uzeli maha i prekrili površine. Kako bismo što bolje pripremili tlo za sadnju sezonskog cvijeća, potrebno je očistiti gredice i suzbiti širenje korova, s čime bismo sadnicama omogućili normalan rast i razvoj, te da iste procvjetaju u svom punom sjaju.

Zaposlenici Komunalca će, uz nadzor stručne osobe, tretiranje obavljati na cvjetnim gredicama na Trgu E. Kvaternika, na Trgu S. Radića, na Trgu kralja Tomislava i u ulici K. Špoljara dana 14. ožujka 2024. godine. Iznimno, u slučaju padalina, tretiranje će se odgoditi, no na vrijeme ćemo obavijestiti građane o potencijalno novom terminu.

S poštovanjem,

Komunalac d.o.o. Bjelovar

A: Ferde Livadića 14a    
E: natalija.vukovic@komunalac-bj.hr

Radno vrijeme:    
Ponedjeljak – petak 7:00 – 15:00