ZADNJE OBAVIJESTI
 

GrobljaOpći uvjeti

Usluga uređenja grobova

Groblja

Naručivanje paketa

Korisnik može naručiti jedan od ponuđenih paketa na ovoj internet stranici putem e-maila: komunalac@komunalac-bj.hr, telefonom na broj 043 245 531 i 043 246 087, putem kontakt obrasca ponuđenog na ovoj Internet stranici ili direktno na blagajni na groblju Borik.
Prilikom naručivanja potrebno je popuniti obrazac za naručivanje.

 

Cijena i sadržaj paketa
Istaknute cijene paketa usluga i pojedinačnih usluga odnose se na jednokratno izvršenje usluge.
Za svaku dodatnu uslugu kupljenu u tekućoj godini odobravamo popust od 10% na osnovnu cijenu istaknutu na Internet stranici.

Paketi usluga sastoje se od:

 • uslugu uređenja grobnog mjesta (čišćenje zatečenog otpada npr. uvelo cvijeće i lišće, izgoreni lampioni i svijeće itd.), te ovisno o vrsti grobnog mjesta:
  - grobno mjesto od granita - ručno čišćenje naslaga, mrlja ili mahovine blagim sredstvom za čišćenje, te završno čišćenje vodom i krpom;
  - grobno mjesto od samoborca - ručno čišćenje naslaga, mrlja ili mahovine blagim sredstvom za čišćenje, te završno čišćenje vodom i krpom;
  - zemljano grobno mjesto -  plijevljenje, formiranje humke, dovoz dodatne zemlje;
 • donošenje cvijeća (buket ili aranžman – različiti za različite pakete usluga)
 • paljenje lampiona (različite veličine uz različite pakete usluga, ali uvijek samo jedan lampion)
 • rad djelatnika koji obavlja posao uređenja i troškove prijevoza
 • uslugu organizacije
 • PDV

 

 

Pravo na povišenje cijena

Komunalac d.o.o.  ima pravo bez prethodne najave povisiti cijene koje vrijede od dana objave na Internet stranicama  https://komunalac-bj.hr/.
Korisnici koji su naručili i platili uslugu prije ovog datuma ne plaćaju veću cijenu usluga ili paketa usluga.

 

Obaveze naručitelja

Naručitelj se obvezuje dati točne osobne podatke u obrascu. Da bi se naručena usluga izvršila mora prethodno biti u potpunosti uplaćena na račun koji će Komunalac d.o.o. proslijediti naručitelju.

 

Obaveze Komunalca d.o.o. Bjelovar

Komunalac d.o.o. Bjelovar se obvezuje izvršiti naručenu uslugu od strane naručitelja u najkraćem mogućem vremenskom periodu. U slučaju objektivnih prepreka koje onemogućuju izvršavanje usluge (vremenske nepogode itd.) dužna je obavijestiti naručitelja te u dogovoru s naručiteljem definirati približno vrijeme izvršavanje usluga.
Komunalac d.o.o. obvezuje se odnositi se s poštovanjem prema pokojniku i njegovoj obitelji te svim nacionalnostima, vjeroispovijestima i stavovima.

 

Zaštita osobnih podataka

Osobni podaci naručitelja potrebni su u procesu realizacije tražene usluge. Isti će se koristiti i za daljnju međusobnu komunikaciju.
Komunalac d.o.o se obvezuje da neće osobne podatke naručitelja iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi osim u svrhu realizacije tražene usluge u ovom slučaju djelatnicima koji će izvršiti uslugu.

 

Uvjeti plaćanja

Naručitelj za odabranu uslugu ili paket usluga mora unaprijed (prije početka izvršenja usluge) uplatiti dogovoreni iznos na račun kod Erste & Steiermarkische bank d.d.
IBAN: HR7424020061100000133
Ukoliko se uplaćuje iz inozemstva, potrebno je izvršiti uplatu na račun kod Erste & Steiermarkische bank d.d.
IBAN: HR7424020061100000133
SWIFT: ESBCHR22
Naručitelj snosi bankovne troškove za prijenos sredstava.
ili
na blagajni na groblju Borik.

 

Otkaz naručene usluge

Naručitelj potvrdom paketa i izvršenjem uplate prihvaća opće uvjete, a može u bilo kojem trenutku  prije izvršenja usluge odustati od naručene usluge. Ukoliko usluga nije izvršena naručitelju se vraća puni uplaćeni iznos. Ukoliko je usluga izvršena eventualni povrat novca podliježe postupku reklamacije.

 

Reklamacije

Reklamaciju korisnik može poslati putem e-maila: komunalac@komunalac-bj.hr, telefonom na broj 043 622 100 ili putem kontakt obrasca ponuđenog na ovoj Internet stranici.
Prilikom reklamacije naručitelj je dužan navesti razloge svog nezadovoljstva uslugom. Komunalac d.o.o će svaku reklamaciju razmotriti individualno te pokušati doći do rješenja s naručiteljem.
Kako bismo izbjegli reklamacije i nezadovoljstvo korisnika ljubazno molimo svakog naručitelja da svoje želje i očekivanja što određenje specificira prilikom narudžbe.

 

Garancija kvalitete

Komunalac d.o.o.  jamči garanciju kvalitete u odabiru dobavljača i izvršavanju usluga.

 
 
LokacijeLokacije