Komunalac d.o.o.Obavijesti - Komunalac Bjelovar - Arhiva za Srpanj 2018

Obavijesti - Komunalac Bjelovar

 

Korisni linkovi

 
 

Ugradnja čipova na spremnike za miješani komunalni otpad - 16.07.2018.

Danas 16.7. 2018.  smo u Tomašu, Kokincu i Patkovcu  a zatim nastavljamo ugradnju čipova prema rasporedu:

Ciglena, Gornji Tomaš i Prokljuvani 

 Molimo građane ovih naselja da svoje zelene spremnike za miješani komunalni otpad ostave na dostupnom mjestu npr. uz ogradu ili izvan ograde u vremenu od 7.00 do 15.00 sati. Do sada su čipovi ugrađeni u Gudovcu, Velikim Sredicama, Velikom Korenovu, Malom Korenovu, Novim Pavljanima, Brezovcu, Galovcu, Obrovnici, Prgomelju, Brezi, Rajiću, Klokočevcu i Gornjim Plavnicama.

Ugradnja čipova na spremnike za miješani komunalni otpad - 12.7.2018.

Danas 12.7. 2018.  smo u  Brezi, Rajiću i Klokoćevcu. Molimo građane ovih naselja da svoje zelene spremnike za miješani komunalni otpad ostave na dostupnom mjestu npr. uz ogradu ili izvan ograde u vremenu od 7.00 do 15.00 sati. Do sada su čipovi ugrađeni u Gudovcu, Velikim Sredicama, Velikom Korenovu, Malom Korenovu, Novim Pavljanima, Brezovcu, Galovcu, Obrovnici i Prgomelju.  

Ugradnja čipova na spremnike za miješani komunalni otpad

Danas 11.7. 2018.  smo u  Stančiću, Brezi, Prgomelju i Rajiću. Molimo građane ovih naselja da svoje zelene spremnike za miješani komunalni otpad ostave na dostupnom mjestu npr. uz ogradu ili izvan ograde u vremenu od 7.00 do 15.00 sati. Do sada su čipovi ugrađeni u Gudovcu, Velikim Sredicama, Velikom Korenovu, Malom Korenovu, Novim Pavljanima, Brezovcu, Galovcu i Obrovnici.  

Ugradnja čipova na zelene spremnike za otpad

Do sada su čipovi ugrađeni u Gudovcu, Velikim Sredicama, Velikom Korenovu, Malom Korenovu, Novim Pavljanima i Brezovcu, a danas 10.7. 2018.  smo u  Galovcu, Obrovnici, Stančiću i Brezi. Molimo građane ovih naselja da svoje zelene spremnike za miješani komunalni otpad ostave na dostupnom mjestu npr. uz ogradu ili izvan ograde u vremenu od 7.00 do 15.00 sati.

Počela ugradnja čipova na zelene spremnike

Od utorka 2. i 3. srpnja Komunalac d.o.o. započeo je sa ugradnjom čipova na zelene spremnike u Gudovcu, a 4. i 5. srpnja 2018. smo u Velikim Sredicama. Mole se korisnici usluge u Velikim Sredicama da svoje spremnike za otpad ostave na dostupnom mjestu, najbolje izvan ograde u vremenu od 7:00 do 15:00 sati.