ZADNJE OBAVIJESTI
 

Obavijesti - vodovod BjelovarOBAVIJEST O ODVOZU KOMUNALNOG OTPADA U VRIJEME LIPANJSKIH BLAGDANA I PRAZNIKA-2020.

Obavijesti - Komunalac Bjelovar

 

Korisni linkovi

 
 

 

Poštovani korisnici naših usluga, raspored odvoza komunalnog otpada, već ste dobili putem obavijesti na računima i letka dostavljenog na kućnu adresu.

Kako bi se izbjegle moguće nedoumice i nesporazumi još jednom koristimo prigodu da Vas podsjetimo o rasporedu odvoza komunalnog otpada u vrijeme lipanjskih blagdana i  praznika.

KORISNICIMA NA PODRUČJU GRADA BJELOVARA OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI ČETVRTKOM, OTPAD ĆE SE REDOVITO ODVOZITI NA BLAGDAN TIJELOVA 11.06.2020. GODINE.

KORISNICIMA NA PODRUČJU GRADA BJELOVARA OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI PONEDJELJKOM, OTPAD ĆE SE REDOVITO ODVOZITI NA DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE 22. 06. 2020. GODINE.

KORISNICIMA NA PODRUČJU OPĆINA NOVA RAČA I ŠANDROVAC OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI ČETVRTKOM, OTPAD SE NEĆE ODVOZITI NA BLAGDAN TIJELOVA 11.06.2020. GODINE, VEĆ U TERMINU REDOVITOG ODVOZA U ČETVRTAK 18.06.2020. GODINE.

KORISNICIMA NA PODRUČJU OPĆINA ROVIŠĆE I ZRINSKI TOPOLOVAC OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI PONEDJELJKOM, OTPAD SE NEĆE ODVOZITI NA DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE 22. 06. 2020. GODINE, VEĆ U TERMINU REDOVITOG ODVOZA 29.06.2020. GODINE.

Vaš Komunalac d.o.o. Bjelovar