ZADNJE OBAVIJESTI
 

Obavijesti - vodovod BjelovarOdvoz borova od 9. do 13. siječnja 2017.

Obavijesti - Komunalac Bjelovar

 

Korisni linkovi

 
 

 


Komunalac je i ove godine organizirao besplatni odvoz božićnih drvacau tjednu od 9. do 13. siječnja 2017. odložite drvce pored posude za komunalni otpad u dan odvoza komunalnog otpada u vašoj ulici.

Ovako sakupljena drvca, koja su krasila naše domove, još će jednom postati korisna. Neće završiti na odlagalištu, već će biti predana oporabiteljima kao zeleno gorivo ili sirovina za proizvodnju u drvnoj industriji.

 

Obavijest o odvozu božićnih drvaca na području Grada Bjelovara

Cijenjeni sugrađani,

tradicionalno se u našim krajevima nakon Božića i novogodišnjih blagdana obavlja raspremanje ukrasa iz kuća i stanova, pa se tada rješavamo i božićnih drvaca različitih vrsta – jela, smreka, borova. Naša tvrtka u to vrijeme kreće u akciju sakupljanja, odvoza i zbrinjavanja istih. U 2013. skupili smo 1.510, u 2014. god. 1.231,  u 2015. god. 1.853 jelke i u 2016. god. 1857 drvaca.

Sakupljena božićna drvca ni ove godine neće završiti na odlagalištu, već će biti predana ovlaštenim oporabiteljima.

Komunalac d.o.o. Bjelovar će i ove godine odvoziti božićna drvca posebnim vozilima u vremenu od 09. do 13. siječnja 2017. godine . Molimo Vas da božićna drvca odložite na vidljivo mjesto pored posuda i kontejnera za komunalni otpad, u dane redovitog odvoza komunalnog otpada najkasnije do 07,00 sati. Božićna drvca ne bacajte po javnim površinama već ih odlažite na za to predviđena mjesta, kako bi našim zaposlenicima olakšali njihovo skupljanje. Molimo Vas da iste ne vežete žicom i ne odlažete u PVC vreće zbog daljnje oporabe.

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nas kontaktirati: Komunalac d.o.o. Bjelovar; Ferde Livadića 14 a, Bjelovar, Tel: 622 100; Fax: 622 122,

e-mail: komunalac@komunalac-bj.hr, www.komunalac-bj.hr

Vaš Komunalac d.o.o. Bjelovar


 

  • Drvce1
  • Drvce2
  • Drvce3