ZADNJE OBAVIJESTI
UVJETI NATJEČAJA ZA ZAKUP OGLASNOG PROSTORA NA OGRADI KLIZALIŠTA  BN-55-2022/K 3. Predmet nabave: najam kazetnog ili težinskog poda s nivelacijom  OBAVIJEST O NASTAVKU PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA KOJI STANUJU U STAMBENIM ZGRADAMA  BN-34-2022/K Toneri i tinte  BN-53-2022/K Nabava usluge Dezinsekcije i deratizacije  BN-4-2022/V Nabava električne čistilice  OBAVIJEST O POČETKU PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA KOJI STANUJU U STAMBENIM ZGRADAMA  OBAVIJEST KORISNICIMA USLUGE S PODRUČJA GRADA BJELOVARA KOJI STANUJU U OBITELJSKIM KUĆAMA A KOJI DO SADA IZ BILO KOJEG RAZLOGA NISU PREUZELI PLAVE SPREMNIKE ZA PAPIR I ŽUTE SPREMNIKE ZA PLASTIKU  BN-50-2022/K Izrada okvira za grobnice za daljnju prodaju  BN-49-2022/K Osobno vozilo  JAVNI NATJEČAJ ZA IZBOR KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA UPRAVE TRGOVAČKOG DRUŠTVA KOMUNALAC d.o.o.  RASPORED PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA  BN-48-2022/K Izrada okvira za grobnice za daljnju prodaju  BN-35-2022/K Zaštitna i radna obuća  PREDSTAVNIKU SUVLASNIKA, OVLAŠTENOM PREDSTAVNIKU STAMBENE ZGRADE,  POPUNJAVANJE ANKETNOG UPITNIKA ZA PODJELU SPREMNIKA ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE PAPIRA I PLASTIKE-TRAŽI SE  POSTAVLJENI SPREMNICI ZA SAKUPLJANJE OTPADNOG JESTIVOG ULJA IZ KUĆANSTVA  OBAVIJEST O ODVOZU KOMUNALNOG OTPADA U VRIJEME KOLOVOŠKIH BLAGDANA I PRAZNIKA 2022. GODINE  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Nova Rača  Cjenik javne usluge sakupljanja komunalnog otpada  Očitovanje i suglasnost na Prijedlog cjenika javne usluge sakupljanja komunalnog otpada  
 

Odvoz otpadaOBAVIJEST O ODVOZU KOMUNALNOG OTPADA U VRIJEME BLAGDANA I PRAZNIKA TIJEKOM MJESECA STUDENOG 2022. GODINE

Naselja na području bivše Općine Bjelovar obuhvaćena organiziranim odvozom otpada

Odvoz komunalnog otpada

Raspored odvoza otpada

 

Korisni linkovi

 
 

Poštovani korisnici naših usluga, raspored odvoza komunalnog otpada, već ste dobili putem obavijesti na računima dostavljenim na kućnu adresu. Kako bi se izbjegle moguće nedoumice i nesporazumi još jednom koristimo prigodu da Vas podsjetimo o rasporedu odvoza komunalnog otpada u vrijeme blagdana i praznika tijekom mjeseca studenog 2022. godine. 

KORISNICIMA NA PODRUČJU GRADA BJELOVARA OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI UTORKOM, OTPAD SE NEĆE ODVOZITI NA BLAGDAN SVIH SVETIH 01.11.2022. IZVANREDNI ODVOZ BIT ĆE U RANIJEM TERMINU U SUBOTU 29.10.2022. GODINE.

KORISNICIMA NA PODRUČJU GRADA BJELOVARA OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI PETKOM, OTPAD ĆE SE REDOVITO ODVOZITI NA DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE DOMOVINSKOG RATA I DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE 18.11.2022. 

KORISNICIMA NA PODRUČJU OPĆINE VELIKA PISANICA OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI UTORKOM, OTPAD SE NEĆE ODVOZITI NA BLAGDAN SVIH SVETIH 01.11.2022., VEĆ U TERMINU REDOVITOG ODVOZA U UTORAK 08.11.2022. GODINE.

KORISNICIMA NA PODRUČJU OPĆINE KAPELA OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI PETKOM, OTPAD SE NEĆE ODVOZITI NA DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE DOMOVINSKOG RATA I DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE 18.11.2022. GODINE, VEĆ U TERMINU REDOVITOG ODVOZA U PETAK 25.11.2022. GODINE.

KORISNICIMA NA PODRUČJU OPĆINE SEVERIN OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI PETKOM, OTPAD ĆE SE REDOVITO ODVOZITI NA DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE DOMOVINSKOG RATA I DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE 18.11.2022. 

Vaš Komunalac d.o.o. Bjelovar

 
 
LokacijeLokacije