ZADNJE OBAVIJESTI
RASPORED PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA  BN-19-2022/K Nabava prirodnog plina  BN-45-2022/K Auto gume za vozila  OBAVIJEST O ODVOZU KOMUNALNOG OTPADA U VRIJEME USKRSNIH BLAGDANA  BN-36-2022/K Izrada lauf graba  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Severin  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Velika Pisanica  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Nova Rača  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Šandrovac  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Veliko Trojstvo  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Rovišće  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Zrinski Topolovac  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Kapela  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Grada Bjelovara  RASPORED PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA  BN-33-2022/K Štampani obrasci  JAVNA DRAŽBA ZA PRODAJU VOZILA  BN-4-2022/K Isporuka telekomunikacijskih usluga  RASPORED PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA  PROMJENA NAZIVA PAYDO APLIKACIJE  
 

Odvoz otpadaOBAVIJEST O ODVOZU KOMUNALNOG OTPADA U VRIJEME BOŽIĆNIH I NOVOGODIŠNJIH BLAGDANA 2021./2022. GODINE

Naselja na području bivše Općine Bjelovar obuhvaćena organiziranim odvozom otpada

Odvoz komunalnog otpada

Raspored odvoza otpada

 

Korisni linkovi

 
 

Poštovani korisnici naših usluga, raspored odvoza komunalnog otpada već ste dobili na poleđini računa dostavljenog na kućnu adresu.

Kako bi se izbjegle moguće nedoumice i nesporazumi još jednom koristimo prigodu da Vas podsjetimo o rasporedu odvoza komunalnog otpada  u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana.

  • KORISNICIMA NA PODRUČJU GRADA BJELOVARA OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI 1X TJEDNO-ČETVRTKOM, OTPAD ĆE SE REDOVITO ODVOZITI NA BLAGDAN SVETA TRI KRALJA 06. 01. 2022.

KOMUNALAC D.O.O. BJELOVAR ĆE I OVE GODINE ODVOZITI BOŽIĆNA DRVCA NA PODRUČJU GRADA BJELOVARA POSEBNIM VOZILIMA OD PETKA 07.  SIJEČNJA ZAKLJUČNO SA ČETVRTKOM 13. SIJEČNJOM 2022. GODINE.

MOLIMO VAS DA BOŽIĆNA DRVCA ODLOŽITE NA VIDLJIVO MJESTO PORED POSUDA I KONTEJNERA ZA KOMUNALNI OTPAD, U DANE REDOVITOG ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA NAJKASNIJE DO 07,00 SATI, KAKO BI NAŠIM ZAPOSLENICIMA OLAKŠALI NJIHOVO SKUPLJANJE.

  • KORISNICIMA NA PODRUČJU OPĆINA NOVA RAČA I ŠANDROVAC OD KOJIH SE OTPAD ODVOZI 1X TJEDNO- ČETVRTKOM OTPAD SE NEĆE ODVOZITI NA BLAGDAN SVETA TRI KRALJA 06. 01. 2022. REDOVINI ODVOZ BIT ĆE U ČETVRTAK 13. 01. 2022. GODINE.

Čestit Božić i sretnu Novu 2022. godinu želi Vam Vaš

Komunalac d.o.o. Bjelovar

 
 
LokacijeLokacije