ZADNJE OBAVIJESTI
UVJETI NATJEČAJA ZA ZAKUP OGLASNOG PROSTORA NA OGRADI KLIZALIŠTA  BN-55-2022/K 3. Predmet nabave: najam kazetnog ili težinskog poda s nivelacijom  OBAVIJEST O NASTAVKU PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA KOJI STANUJU U STAMBENIM ZGRADAMA  BN-34-2022/K Toneri i tinte  BN-53-2022/K Nabava usluge Dezinsekcije i deratizacije  BN-4-2022/V Nabava električne čistilice  OBAVIJEST O POČETKU PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA KOJI STANUJU U STAMBENIM ZGRADAMA  OBAVIJEST KORISNICIMA USLUGE S PODRUČJA GRADA BJELOVARA KOJI STANUJU U OBITELJSKIM KUĆAMA A KOJI DO SADA IZ BILO KOJEG RAZLOGA NISU PREUZELI PLAVE SPREMNIKE ZA PAPIR I ŽUTE SPREMNIKE ZA PLASTIKU  BN-50-2022/K Izrada okvira za grobnice za daljnju prodaju  BN-49-2022/K Osobno vozilo  JAVNI NATJEČAJ ZA IZBOR KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA UPRAVE TRGOVAČKOG DRUŠTVA KOMUNALAC d.o.o.  RASPORED PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA  BN-48-2022/K Izrada okvira za grobnice za daljnju prodaju  BN-35-2022/K Zaštitna i radna obuća  PREDSTAVNIKU SUVLASNIKA, OVLAŠTENOM PREDSTAVNIKU STAMBENE ZGRADE,  POPUNJAVANJE ANKETNOG UPITNIKA ZA PODJELU SPREMNIKA ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE PAPIRA I PLASTIKE-TRAŽI SE  POSTAVLJENI SPREMNICI ZA SAKUPLJANJE OTPADNOG JESTIVOG ULJA IZ KUĆANSTVA  OBAVIJEST O ODVOZU KOMUNALNOG OTPADA U VRIJEME KOLOVOŠKIH BLAGDANA I PRAZNIKA 2022. GODINE  Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Nova Rača  Cjenik javne usluge sakupljanja komunalnog otpada  Očitovanje i suglasnost na Prijedlog cjenika javne usluge sakupljanja komunalnog otpada  
 

Obavijesti - vodovod BjelovarOBAVIJEST O POČETKU PODJELE PLAVIH I ŽUTIH SPREMNIKA ZA KUĆANSTVA S PODRUČJA GRADA BJELOVARA KOJI STANUJU U STAMBENIM ZGRADAMA

Obavijesti - Komunalac Bjelovar

 

Korisni linkovi

 
 

 

Komunalac d.o.o. Bjelovar počinje s podjelom plavih i žutih spremnika za otpad za stambene zgrade. Projektom nabave spremnika za odvojeno prikupljanje otpada, nabavljeni su spremnici zapremnine 120,240 I 1100 litara za papir/karton od HDPE materijala plave boje i spremnici zapremnine 120,240 I 1100 litara za plastiku od HPDE materijala žute boje, koji će zamijeniti dosadašnje kutije i vreće za papir i plastiku. Nabava spremnika sufinancirana je sa 85% bespovratnih EU sredstava, dok je preostala sredstva osigurao Grad Bjelovar, te se spremnici korisnicima javne usluge predaju na daljnje korištenje bez naknade. Cilj projekta nabave spremnika za odvojeno prikupljanje otpada je uspostava odvajanja otpada na mjestu nastanka kako bi se smanjila količina miješanog komunalnog otpada koji nastaje, povećale količine reciklabilnog otpada i ispunila obveza odvojenog prikupljanja i recikliranja otpadnog papira i kartona, te otpadne plastike. Na ovaj način će sve višestambene zgrade u Bjelovaru imati mogućnost odvajanja otpada na svome pragu.

Spremnici će se od 03. listopada 2022. dijeliti uz prethodnu najavu ovlaštenom predstavniku zgrade od ponedjeljka do petka u vremenu od 07:00 do 15:00 sati. Iznimno korisnici koji se ne zateknu kod kuće mogu se javiti u Komunalac d.o.o. i spremnik će im biti dostavljen po dogovoru na kućnu.

Papir i plastika iz stambenih zgrada će se u početku odvoziti 1x tjedno utorkom u vremenu od 06,00 sati od 01.06.-30.09. i od 07,00 sati od 01.10.-31.05.

Za sve informacije ili upite možete nam se obratiti putem elektroničke pošte: komunalac@komunalac-bj.hr ili putem telefona 622 100.

Vaš Komunalac d.o.o. Bjelovar