ZADNJE OBAVIJESTI
 

Obavijesti - vodovod BjelovarOdržana edukativna radionica o razvrstavanju otpada u sklopu projekta „ Nabava komunalnog vozila i n

Obavijesti - Komunalac Bjelovar

 

Korisni linkovi

 
 

 

Voditeljica projekta Kristina Kocur u četvrtak 27. svibnja održala je edukativnu radionicu o načinu i važnosti razvrstavanja komunalnog otpada u sklopu projekta „ Nabava komunalnog vozila i nadogradnje za odvojeno prikupljanje otpada tvrtke Komunalac d.o.o. Bjelovar“ KK.06.3.1.18.0015. Edukativna radionica održana je u suradnji sa Centrom za inkluziju i socijalne usluge koji pruža uslugu organiziranog stanovanja svim osobama s intelektualnim teškoćama koje trebaju podršku kako bi živjele u zajednici. Na radionici su sudjelovali zaposlenici i korisnici Centra za inkluziju i socijalne usluge. Korisnicima je podijeljen edukativni letak izrađen u lako čitljivom formatu, a u praktičnom dijelu radionice bilo je riječi o ponovnoj uporabi predmeta gdje su naučili što se sve može napraviti od otpada. Svaki korisnik je u oporabljenu staklenku koja je poslužila kao ukrasna teglica, zasadio biljku koju je ponio u stambenu zajednicu. Kako je bilo na radionici pogledajte u fotogaleriji.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.201.752,34 HRK bez PDV-a, od čega će sredstvima Europske Unije iz Kohezijskog fonda biti sufinancirano 1.480.000,00 HRK (67,21%).

Cilj projekta je povećati količine odvojeno prikupljenog komunalnog otpada te tako doprinijeti oporabi otpada i smanjenju količina otpada koji se odlaže na odlagalište.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost društva Komunalac d.o.o. Bjelovar

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Kohezijskog fonda

  • Sl naslov
  • Slika 1
  • Slika 3